Zakelijk

Diensten zakelijke cliënten

Als ondernemer kunt u geconfronteerd worden met juridische geschillen waar u niet op zit te wachten. Om deze zoveel mogelijk te vermijden, stellen wij waterdichte en op maat gemaakte contracten voor u op. Wij adviseren, bemiddelen en procederen wanneer zich toch geschillen voordoen. Wanneer betalingen uitblijven, kunt u rekenen op onze efficiënte incassopraktijk.

Tarieven

Uw kosten blijven beheersbaar en voorspelbaar vanwege onze vaste tarieven. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken accepteren wij bovendien ook pin- en creditcardbetalingen.

Expertise

Wij adviseren en procederen in zaken met betrekking tot het contractenrecht en het incassorecht.Hieronder leest u meer over onze expertisegebieden.

1. Contractenrecht

Als ondernemer komt u veelvuldig in aanraking met contracten. Meestal gaat dit goed, maar soms ook niet. Want wat doet u wanneer de algemene voorwaarden van uw leverancier onredelijk blijken? En wat doet u als u zelf voorwaarden wilt opstellen waarbij u uw aansprakelijkheid zoveel mogelijk wilt inperken? Wij staan u in dit soort gevallen graag terzijde met raad en daad. Wij richten ons vooral op het opstellen en beoordelen van veelvoorkomende overeenkomsten en het procederen over geschillen met betrekking tot die overeenkomsten. Lees verder

2. Incassorecht

Als ondernemer ontkomt u er zeker in tijden van crisis niet aan dat een deel van uw debiteuren niet of niet tijdig uw facturen voldoet. Snel en doortastend handelen kan dan voorkomen dat uw bedrijfsvoering in de knel komt door een te veel aan openstaande debiteuren. Onze incassopraktijk richt zich op niet-betwiste en reële vorderingen. Wij hanteren daarbij een helder en effectief stappenplan. Lees verder

 

Direct afspraak maken

Wilt u direct een afspraak maken voor een adviesgesprek bij uw regiokantoor? Bel voor een afspraak: 030 - 2919874 (Utrecht), 084 - 8753322 (Amsterdam) of 087 - 7848621 (Rotterdam).