Referenties particuliere cliënten

Referenties particuliere cliënten

Ik wilde aangeven dat ik het erg spannend vond om voor het eerst een rechtszitting bij te wonen en niet te weten wat ik kan verwachten. Het was zo vertrouwd dat het leek alsof ik met mijn broer was! Dus hele grote complimenten aan dhr. El Hannouche voor zijn deskundigheid en goede hulp!!
mevrouw Rachida
Gouda
Luid en duidelijk!
de heer C. Durmus
Amersfoort
De algehele dienstverlening van Advocatenkantoor El Hannouche is uitmuntend. De communicatie verloopt helder, mr. El Hannouche is zeer goed bereikbaar en betrokken. Er werden tevens duidelijke afspraken gemaakt die te allen tijde werden nagekomen. Hier stond tegenover dat ik als cliënte vlot en actief meedacht.
mevrouw Chahida
Leiden
Ik heb een goede ervaring gehad met Advocatenkantoor El Hannouche. Mr. El Hannouche was zeer attent, had veel begrip voor mijn situatie en leefde en dacht duidelijk met mij mee. Afspraken werden ook altijd netjes nagekomen. Als er werd beloofd dat ik zou worden teruggebeld, dan gebeurde dat ook.
de heer B. de Leeuw
Bodegraven
Ik ben goed geholpen door mr. El Hannouche. Mr. El Hannouche is sympathiek en tegelijkertijd zeer professioneel. Hij heeft mij dan ook voorzien van goed en passend advies.
de heer Khalid el Bakali
Amsterdam
Ik ben 100% tevreden over Advocatenkantoor El Hannouche. Het betreft een zeer eerlijk en transparant kantoor, waarbij communicatie altijd helder verloopt. Ik zou Advocatenkantoor El Hannouche zeker aanraden.
de heer Ali Sakli
Amsterdam
Vanuit mijn zeer tevreden en goede ervaring (4 zaken bij Dhr. El Hannouche gehad) vind ik de Dhr. El Hannouche een advocaat die naar je luistert, begrijpt, ondersteund en die het maximale uit de zaak weet te slepen. Het personeel is vriendelijk en wanneer de terugbel belofte wordt gedaan, dan gebeurd dat ook, communicatieverkeer is prima!
mevrouw H. Bouhou
Leiden
Mr. El Hannouche heeft zich 100% ingezet voor mijn zaak. Hij heeft mij altijd goed op de hoogte gesteld van de ontwikkelingen in mijn zaak en de verschillende mogelijkheden. Hierdoor wist ik goed wat ik kon verwachten.
mevrouw Jaqueline
Deventer
Ik ben zeer tevreden over Advocatenkantoor El Hannouche. Ik zou het kantoor zeker aanraden binnen mijn netwerk.
de heer D. Benie
Utrecht
Doelgericht en klantvriendelijk! Prima dienstverlening, goede kennis en advies.
de heer C. Tsao
Den Helder
Toegankelijk en eerlijk naar beide partijen. Goed in bemiddelen en dacht goed mee in het zoeken naar oplossingen. Duidelijk over de gang van zaken omtrent de procedure.
mevrouw L.Z.
Amsterdam
Ik ben zeer tevreden over de heer El Hannouche en hoe hij mijn zaak met een positief resultaat heeft opgepakt en heeft behandeld. Hij is duidelijk in zijn communicatie en ik voelde me zeer geholpen.
mevrouw A. Sarehane
Maarssen
Nadat ik werd verrast met een hoge telefoonrekening vanwege telefoongesprekken met Advocatenkantoor El Hannouche, heb ik een klacht ingediend bij het kantoor. Terwijl veel kantoren hun (potentiële) cliënten in de kou laten staan nadat zij een klacht indienen, heeft meester El Hannouche mijn klacht op professionele wijze in behandeling genomen. Meester El Hannouche heeft de oorzaak van mijn klacht onderzocht en zijn best gedaan een passende oplossing te vinden. Ondanks dat het kantoor juridisch gezien niet in gebreke was, heeft het kantoor mijn telefoonkosten vanuit klantvriendelijkheid en ter wille van transparantie alsnog vergoed. Chapeau voor de eerlijke oplossing.
de heer S.I.H. Alsaadi
Diemen
Mr. El Hannouche heeft mij bijgestaan gedurende mijn echtscheidingsprocedure die anderhalf jaar heeft geduurd. Mijn ervaring met hem was zeer positief. Mr. El Hannouche reageert altijd heel vlot op e-mails en telefoongesprekken. Hij communiceert heel duidelijk naar de cliënt toe en voorziet je altijd van goede adviezen.
de heer J.A. Heikamp
Veenendaal
Uitstekende service!
de heer F.J.J. Witjes
Ingen
Mr. El Hannouche heeft mij in meerdere zaken bijgestaan. De kracht van mr. El Hannouche is dat hij zich goed inleest in het dossier en dat hij ook goed luistert. Hij is verder scherp en alert en speelt goed in op nieuwe ontwikkelingen. Wat ik ook prettig vind, is dat hij goed kan sturen om het doel van zijn cliënt te bereiken. Zeker in onderhandelingen met de tegenpartij heeft mij dat veel voordeel opgeleverd.
de heer C.C.W. Raven
Hilversum
Ik vind Advocatenkantoor El Hannouche accuraat en snel. E-mails worden heel snel beantwoord en afspraak is afspraak. Mocht er toch een keer wat zijn dan krijg ik netjes een terugkoppeling. Ik word goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen in mijn zaak en zo hoort het ook!
de heer H.J.J. Dijksterhuis
Nieuwe Pekela
Mr. el Hannouche is heel erg behulpzaam en betrokken. Hij reageert snel op de dingen en dat geeft mij een goed vertrouwen. Ik ben erg tevreden over mr. El Hannouche.
de heer E. van Hees
Amsterdam
Wat ik aangenaam vind aan mr. El Hannouche is dat hij veelzijdig is. Hij bekijkt de situatie zowel vanuit het juridisch/sociaal belang van de cliënt alsook vanuit de positie van de rechter. Hierdoor weet ik wat ik ongeveer kan verwachten in de procedure. Door zijn open en effectieve manier van werken ben ik bovendien ook veel wijzer geworden op juridisch vlak. Door zijn duidelijke uitleg en betrokkenheid is mijn situatie en belang snel helder geworden waardoor mijn situatie een soepel verloop kreeg. Verder zijn open communicatie en bereikbaarheid aspecten die ik zeer op prijs stel. Tevens kan ik te allen tijde een beroep doen op mr. El Hannouche. Opmerkelijk hierbij is dat hij altijd op de hoogte is van mijn situatie en de veranderingen.
mevrouw C. Bouhou
Leiden
Ik ben mr. El Hannouche zeer dankbaar voor zijn inzet en bijdrage aan het positieve resultaat in mijn zaak. Ik weet hem dan ook te vinden mocht ik ooit juridisch advies nodig hebben.
de heer A.B.
Oegstgeest
Vanaf dag één heb ik een goed gevoel bij Advocatenkantoor El Hannouche. Mr. El Hannouche is betrouwbaar en handelt adequaat en zorgvuldig. Voor vragen en opmerkingen kun je altijd bij hem terecht. Mocht ik in de toekomst wederom gebruik moeten maken van een advocaat, dan zal ik zeker weer mr. El Hannouche in de arm nemen.
mevrouw D.A.
Huizen
Ik ben zeer tevreden over de diensten van mr. El Hannouche. Hij is zeer duidelijk in zijn communicatie, komt zijn afspraken netjes na, denkt altijd een paar stappen verder in het proces. Zijn adviezen hebben mij enorm geholpen om anders te kijken naar mijn echtscheiding.
de heer R.L.
Amsterdam
Wat ik prettig vond aan mr. El Hannouche is dat je door zijn uitleg makkelijk de switch kunt maken van de echte situatie naar het juridisch plaatje zodat je ook goed kunt aangeven wat wel en niet wenselijk is. In mijn echtscheidingszaak was het bovendien een pluspunt dat mr. El Hannouche adviezen kon geven over de invloed van het Marokkaanse en islamitische recht op mijn zaak. Je kunt bij mr. El Hannouche jezelf zijn en dat maakt het contact laagdrempelig. Dat komt ook doordat hij goed bereikbaar is en snel terugkoppelt. Waar ik ook heel tevreden mee was, is dat de zaak heel erg snel was afgewikkeld.
mevrouw I.M.
Zeist
Tot nu toe het beste advocatenkantoor waar ik ervaring mee heb gehad.
de heer G. van G
Nijmegen
 

Referentie plaatsen

Bent u cliënt van ons kantoor (geweest) en wilt u ook een referentie plaatsen? Klik hier om het evaluatieformulier in te vullen. Zo kunnen wij op de wensen van onze cliënten blijven inspelen en onze dienstverlening waar nodig verbeteren.