Referenties zakelijke cliënten

Referenties zakelijk

Ik heb mijn probleem voorgelegd aan mr. El Hannouche, waarna hij mij doorverwees naar een advocaat die volgens hem nog beter thuis was in het betreffende rechtsgebied. Dit getuigt van eerlijkheid en transparantie.
de heer S. Ahamri
MIV Assalam
Gouda
Ik ben super tevreden over de dienstverlening van Advocatenkantoor El Hannouche. Mr. El Hannouche werkt snel, correct en zakelijk.
de heer Tim Busscher
The Trademark Office
Amsterdam
Ik ben heel erg tevreden over de samenwerking. Los van het resultaat, heeft meester El Hannouche er alles aan gedaan om onze zaken zo goed mogelijk te behandelen. Hij heeft ons meegenomen in het traject en ons goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Daarnaast was hij vooraf heel duidelijk over de eventuele kosten. Hij was en is zeer toegankelijk en bereikbaar. We maken gezien het voorgaande nog steeds goed gebruik van zijn diensten.
mevrouw H. Salama
Aanpak Stukadoor
Zeist
In een zakelijk geschil heb ik vooral de inzet en scherpzinnigheid van mr. El Hannouche zeer gewaardeerd waardoor ik hem zeker zal aanbevelen wanneer ik in die positie kom.
de heer E.P. van Groningen
ego-your-brand
Amsterdam
Wat ik bijzonder vind aan mr. El Hannouche is dat hij professioneel, zakelijk en objectief is waardoor hij ook oog heeft voor de belangen van de tegenpartij wanneer dat nodig is. Op juridisch terrein is hij zeer vakkundig, hetgeen onder meer tot uitdrukking komt in de wijze waarop hij de feiten vertaalt naar de juridische werkelijkheid, zijn schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden en de wijze waarop hij de juridische argumentatie opbouwt. Dit alles heeft erin geresulteerd dat hij mijn zaak, met de feiten en juridische argumentatie in de hand, in vrij korte tijd heeft kunnen oplossen.
de heer E. Schijlen
Mr. E. Schijlen L.L.M. Civilist & Incassojurist
Breda
Advocatenkantoor El Hannouche heeft ons zeer deskundig, snel en naar tevredenheid geholpen in een zakelijk geschil. De juridische kennis, inzichten en kunde van mr. El Hannouche hebben ons bovendien een stevige juridische positie bezorgd tegenover derden. Mr. El Hannouche neemt de tijd om je verhaal juridisch te analyseren, beoordeelt vervolgens snel en accuraat je rechtspositie en geeft gevraagd en ongevraagd juridische tips om in het vervolg je juridische positie te versterken.
de heer Y. Konuksever
SDK Administratie & Advies
Amsterdam
Mr. El Hannouche is een advocaat die zijn cliënt door dik en dun bijstaat. In verschillende zakelijke geschillen heb ik dat mogen ervaren en ik beveel mr. El Hannouche dan ook van harte aan als advocaat voor zakelijke geschillen.
de heer D.A. Bruinekool
Bruinekool Minigraver Verhuur
Lelystad
Mr. El Hannouche verzorgt onze zakelijke contracten en incassowerkzaamheden. Hij is professioneel en vlot, maar neemt altijd de tijd om de ingewikkelde regels in duidelijke taal uit te leggen zodat je precies weet wat je te doen staat. Omgekeerd luistert hij ook goed naar de behoefte van ons als bedrijf. Mr. El Hannouche denkt bijzonder goed mee en geeft bruikbare adviezen waardoor wij verder kunnen professionaliseren. Met mr. El Hannouche als adviseur ben ik als ondernemer veel zelfverzekerder. Ook het vaste tarief is erg prettig omdat ik achteraf geen vervelende verrassingen kan krijgen.
de heer I. Miladinov
Diamond Films
Amsterdam
Wij hebben ervaring gehad met meerdere advocatenkantoren, maar voor ons springt Advocatenkantoor El Hannouche er voornamelijk uit vanwege de hoge reactiesnelheid. Telefoontjes worden direct beantwoord of we worden nog dezelfde dag teruggebeld. Als er een nieuwe ontwikkeling is in de zaak dan horen we dat meteen, met een pasklaar antwoord. Deze werkwijze geeft ons veel vertrouwen waardoor we ons kunnen richten op onze onderneming.
de heer A.I.S. Hefny en de heer M.I.S. Hefny
Snackbar Ma Baker Gebr. Hefny
Amsterdam
 

Referentie plaatsen

Bent u cliënt van ons kantoor (geweest) en wilt u ook een referentie plaatsen? Klik hier om het evaluatieformulier in te vullen. Zo kunnen wij op de wensen van onze cliënten blijven inspelen en onze dienstverlening waar nodig verbeteren.