Samen scheiden voor € 184 per persoon?

Wilt u snel, simpel en spotgoedkoop samen scheiden? Wij hebben een standaard echtscheidingspakket ontwikkeld waarbij u slechts uw handtekening zet en na enkele weken bent gescheiden voor € 184,- per persoon (inclusief kantoorkosten en exclusief btw) zonder dat u naar een zitting hoeft.

Hoe werkt het?

U neemt telefonisch contact met ons op en plant een driegesprek in. Dat is een gesprek op ons kantoor in Utrecht, Amsterdam of Rotterdam met u en uw partner waarvan u wenst te scheiden.

Tijdens dit driegesprek wordt het echtscheidingsconvenant en indien van toepassing het ouderschapsplan besproken en getekend en ook de betaling wordt tijdens het gesprek gedaan.

Wij dienen vervolgens het echtscheidingsverzoek bij de rechtbank in. Na enkele weken spreekt de rechter de echtscheiding uit. Deze uitspraak laten wij inschrijven bij de gemeente waarna u officieel gescheiden bent.

Uitgebreide informatie

Klik hier voor uitgebreide informatie over het standaard echtscheidingspakket.

 

Meer informatie of hulp nodig?

Neem voor meer informatie over dit onderwerp contact op met:

Wat zijn de kosten?

De kosten voor het standaard echtscheidngspakket bedragen € 184,- per persoon inclusief kantoorkosten en exclusief btw. Daarnaast betaalt u het griffierecht. De hoogte van het griffierecht wordt jaarlijks door de overheid vastgesteld. De huidige tarieven kunt u vinden op de website www.rechtspraak.nl.