Profiel

Profiel

Ons kantoor kenmerkt zich door de volgende drie speerpunten:

 •  

  Duidelijk

  Ons kantoor is duidelijk over wat wij voor u kunnen doen, onze werkwijze en tarieven maar ook de voortgang van uw zaak zodat u steeds weet waar u aan toe bent. Zo heeft u meteen in het eerste adviesgesprek helderheid over uw zaak en de te volgen route en strategie.

 •  

  Deskundig

  Op basis van onze specialistische kennis die wij continu op peil houden komen wij altijd snel tot een passende oplossing voor uw probleem omdat wij ons alleen richten op het personen- en familierecht en het strafrecht. U weet daardoor zeker dat u een deskundige advocaat in de arm heeft genomen met jarenlange ervaring.

 •  

  Doelgericht

  Ons kantoor hanteert doelgerichte en efficiënte werkwijzen waarbij wij onze cliënten bovendien bedienen in de gewenste taal waardoor wij effectief en efficiënt kunnen communiceren met onze cliënten. Deze efficiëntie maakt dat wij tegen minimale kosten uw rechtsprobleem kunnen oplossen.

 

Referenties cliënten

Wij vragen regelmatig naar de ervaringen van onze cliënten om onze dienstverlening en kantoororganisatie waar nodig te kunnen verbeteren. Lees hier wat onze cliënten zeggen over onze dienstverlening.

 

Direct uw zaak aanmelden

Wilt u uw zaak aanmelden? Bel nu 020-7609369 (Amsterdam) of 030-2919874 (Utrecht) of klik hier om uw zaak direct aan te melden.