Werkwijze

Werkwijze

Hieronder leest u stapsgewijs hoe wij uw zaak behandelen vanaf het eerste informatieverzoek tot aan de sluiting van uw dossier.

 •  

  1. Informatie

  Wij ontvangen uw verzoek om informatie via de telefoon of de e-mail. Wij bepalen of wij de expertise in huis hebben om u verder te helpen of dat wij u doorverwijzen naar een andere rechtsbijstandverlener.

 •  

  2. Adviesgesprek

  Als wij u verder kunnen helpen, plannen wij een online adviesgesprek in. Daarin bestuderen wij uw zaak en krijgt u juridisch advies. Waar nodig gaan wij al bellen of mailen voor u. Ook krijgt u advies over het vervolg.

 •  

  3. Opdrachtbevestiging

  Indien u ons inschakelt na het adviesgesprek krijgt u een opdrachtbevestiging. Daarin staan alle afspraken opgeschreven, waaronder het doel van de opdracht, de wijze waarop uw zaak wordt behandeld en de kosten.

 •  

  4. Zaaksbehandeling

  Na ontvangst van de getekende opdrachtbevestiging en uw voorschotbetaling starten wij de behandeling van uw zaak. Wij kunnen advies geven, bemiddelen of een procedure starten.

 •  

  5. Resultaat

  We bespreken vervolgens het resultaat van het advies, de bemiddeling of de procedure met u. We bepalen of uw probleem volledig is verholpen of dat verdere bijstand nodig is.

 •  

  6. Sluiting

  Na afloop van uw zaak krijgt u een sluitingsbrief via de e-mail. Daarin staat hoe lang wij uw dossier bewaren en hoe u uw eventuele originele stukken kunt terugkrijgen.

 

Referenties cliënten

Wij vragen regelmatig naar de ervaringen van onze cliënten om onze dienstverlening en kantoororganisatie waar nodig te kunnen verbeteren. Lees hier wat onze cliënten zeggen over onze dienstverlening.

 

Direct afspraak maken

Wilt u direct een afspraak maken voor een online adviesgesprek? Bel voor een afspraak: 030-2919874.