Tarieven

Tarieven

Hieronder vindt u informatie over de wijze waarop de kosten van uw advocaat kunnen worden vergoed. Daarnaast vindt u hier informatie over de verschillende betalingsmogelijkheden die ons kantoor hanteert.

Klik hieronder voor meer informatie over de vergoedingsmogelijkheden:

  1. Uurtarief
  2. Eerste adviesgesprek

Klik hieronder voor meer informatie over de betalingsmogelijkheden:

  1. Betalen via iDEAL, creditcard of PayPal
  2. Overmaken via de bank

Vergoedingsmogelijkheden

1. Uurtarief

Ons kantoor hanteert een uurtarief van € 250,- (exclusief 6% kantoorkosten en 21% btw).

U wordt maandelijks gefactureerd op basis van het aantal uren dat is besteed aan uw zaak en het verwachte aantal uur dat nog besteed zal worden.

2. Eerste adviesgesprek

Het eerste adviesgesprek is een gesprek van een uur waarin wij u juridisch advies geven over uw zaak en waar nodig ook de nodige juridische werkzaamheden verrichten zoals het opnemen van contact met de wederpartij of een derde via e-mail of telefonie. Om u adequaat advies te kunnen geven, stuurt u vooraf de voor uw zaak relevante documenten toe die wij bestuderen en waar nodig betrekken in het advies.

Tijdens dit gesprek bespreken we ook of het noodzakelijk is dat wij u in het vervolg bijstaan, wat de duur van dit traject is en welke kosten daarmee gemoeid zijn.

Voor dit eerste adviesgesprek rekenen wij een tarief van € 200,- (exclusief 6% kantoorkosten en 21% btw). Het adviesgesprek vindt online plaats door middel van Zoom.

Betalingsmogelijkheden

1. Betalen via iDEAL, creditcard of PayPal

In uw factuur treft u een link aan waarmee u eenvoudig kunt betalen. Uw betaling kan worden verwerkt via iDEAL, creditcard of PayPal. Nadat u geklikt heeft op de link komt u op de webpagina van onze betaaldienstverlener. U kiest uw gewenste betaalmethode.

Als u alle stappen heeft gevolgd, wordt het bedrag overgeschreven van uw bankrekening, creditcard of PayPal-account naar onze rekening. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden terwijl u verzekerd bent van een veilige betaling.

U kunt in geen geval een contante betaling doen.

2. Betalen via internetbankieren

U kunt het bedrag op uw factuur ook overmaken via internetbankieren. Wij kunnen echter sneller aan de slag gaan met uw zaak als u uw betaling doet via iDEAL, creditcard of PayPal omdat wij daarvan direct een bevestiging ontvangen.

 

Direct uw zaak aanmelden

Wilt u uw zaak aanmelden? Klik hier om uw zaak direct aan te melden.