Tarieven

Tarieven

Hieronder vindt u informatie over onze tarieven en betaalmethoden.

Let op: ons kantoor neemt geen familiezaken aan op basis van een toevoeging (gesubsidieerde rechtsbijstand)

Klik hieronder voor meer informatie over de tarieven:

 1. Uurtarief
 2. Adviesgesprek

Klik hieronder voor meer informatie over de betaalmethoden:

 1. Betalen via iDEAL, creditcard of PayPal
 2. Overmaken via de bank

Tarieven

1. Uurtarief

Ons kantoor hanteert een standaard uurtarief van € 300,-. Dit uurtarief is inclusief kantoorkosten en exclusief btw. Inclusief btw bedraagt het uurtarief € 363,-.

Tijdens het adviesgesprek wordt geschat hoeveel uur met uw zaak is gemoeid. De inschatting van het aantal uur dat met uw zaak is gemoeid, wordt tevens aan u bevestigd in de opdrachtbevestiging.

U wordt na de eerste voorschotfactuur maandelijks gefactureerd op basis van het aantal uren dat is besteed aan uw zaak in de voorafgaande periode.

2. Adviesgesprek

Ons kantoor kent drie soorten adviesgesprekken afhankelijk van uw behoefte. Hieronder bespreken we de aard, kosten en duur van elk van deze adviesgesprekken.

 •  

  Uitgebreid Advies Gesprek

  Een Uitgebreid Advies Gesprek is een adviesgesprek waarin wij u juridisch en strategisch advies geven over uw zaak en waar nodig juridische werkzaamheden verrichten zoals onderzoek naar Nederlandse en buitenlandse wet- en regelgeving, studie van rechtspraak, contact met betrokken partijen, raadpleging van registers en opstelling van alimentatieberekeningen.

  Om u adequaat advies te kunnen geven, stuurt u vooraf de voor uw zaak relevante documenten toe die wij bestuderen en waar nodig betrekken in het advies. Tijdens dit gesprek bespreken we ook of het noodzakelijk is dat wij u in het vervolg bijstaan, wat de duur van dit traject is en welke kosten daarmee gemoeid zijn.

  Het tarief van een Uitgebreid Advies Gesprek bedraagt € 270,- (inclusief btw). Dit vaste tarief is inclusief kantoorkosten en eventuele verschotten zoals de kosten voor uittreksels. Een Uitgebreid Advies Gesprek vindt plaats via een videogesprek of op kantoor in Amsterdam of Utrecht. Voor een Uitgebreid Advies Gesprek trekken wij anderhalf uur uit.

  Aanmelden voor Uitgebreid Advies Gesprek

 •  

  Regulier Advies Gesprek

  Een Regulier Advies Gesprek is een adviesgesprek waarin wij u juridisch advies geven over uw zaak en waar nodig juridische werkzaamheden verrichten zoals onderzoek naar Nederlandse wet- en regelgeving en studie van Nederlandse rechtspraak.

  Bij dit adviesgesprek baseren wij ons op de door u te verschaffen informatie en documentatie en bestuderen wij geen registers of andere bronnen en leggen wij ook geen contact met betrokken partijen. Tijdens dit adviesgesprek bespreken we of het noodzakelijk is dat wij u in het vervolg bijstaan, wat de duur van dit traject is en welke kosten daarmee gemoeid zijn.

  Het tarief van een Regulier Advies Gesprek bedraagt € 180,-. (inclusief btw). Dit vaste tarief is inclusief kantoorkosten. Een Regulier Advies Gesprek vindt plaats via een videogesprek. Voor een Regulier Advies Gesprek trekken wij één uur uit.

  Aanmelden voor Regulier Advies Gesprek

 •  

  Licht Advies Gesprek

  Een Licht Advies Gesprek is een adviesgesprek waarin wij u juridische informatie geven over uw zaak op basis van parate juridische kennis.

  Bij dit adviesgesprek baseren wij ons op de door u te verschaffen informatie en bestuderen wij geen documentatie, registers of andere bronnen en leggen wij ook geen contact met betrokken partijen. Tijdens dit adviesgesprek bespreken we of het noodzakelijk is dat wij u in het vervolg bijstaan, wat de duur van dit traject is en welke kosten daarmee gemoeid zijn.

  Het tarief van een Licht Advies Gesprek bedraagt € 90,- (inclusief btw). Dit vaste tarief is inclusief kantoorkosten. Een Licht Advies Gesprek vindt plaats via een videogesprek. Voor een Licht Advies Gesprek trekken wij een half uur uit.

  Aanmelden voor Licht Advies Gesprek

Betaalmethoden

1. Betalen via iDEAL, creditcard of PayPal

In uw factuur treft u een link aan waarmee u eenvoudig kunt betalen. Uw betaling kan worden verwerkt via iDEAL, creditcard of PayPal. Nadat u geklikt heeft op de link komt u op de webpagina van onze betaaldienstverlener. U kiest uw gewenste betaalmethode.

Als u alle stappen heeft gevolgd, wordt het bedrag overgeschreven van uw bankrekening, creditcard of PayPal-account naar onze rekening. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden terwijl u verzekerd bent van een veilige betaling.

U kunt in geen geval een contante betaling doen. Het tarief voor het adviesgesprek wordt bovendien voldaan door overmaking via een Nederlandse of buitenlandse bankrekening.

2. Betalen via internetbankieren

U kunt het bedrag op uw factuur ook overmaken via internetbankieren. Wij kunnen echter sneller aan de slag gaan met uw zaak als u uw betaling doet via iDEAL, creditcard of PayPal omdat wij daarvan direct een bevestiging ontvangen.

 

Direct uw zaak aanmelden

Wilt u uw zaak aanmelden? Klik hier om uw zaak direct aan te melden.