Tarieven

Tarieven

Hieronder vindt u informatie over de wijze waarop de kosten van uw advocaat kunnen worden vergoed. Daarnaast vindt u hier informatie over de verschillende betalingsmogelijkheden die ons kantoor hanteert.

Let op: ons kantoor neemt geen familiezaken aan op basis van een toevoeging (gesubsidieerde rechtsbijstand)

Klik hieronder voor meer informatie over de vergoedingsmogelijkheden:

  1. Uurtarief
  2. Eerste adviesgesprek

Klik hieronder voor meer informatie over de betalingsmogelijkheden:

  1. Betalen via iDEAL, creditcard of PayPal
  2. Overmaken via de bank

Vergoedingsmogelijkheden

1. Uurtarief

Ons kantoor hanteert een marktconform uurtarief dat varieert tussen de € 285,- en € 375,- (ex btw). Het uurtarief is afhankelijk van de aard en complexiteit van uw zaak. Het uurtarief is inclusief kantoorkosten.

U wordt na de eerste voorschotfactuur maandelijks gefactureerd op basis van het aantal uren dat is besteed aan uw zaak in de voorafgaande periode.

2. Eerste adviesgesprek

Het eerste adviesgesprek is een gesprek waarin wij u juridisch advies geven over uw zaak en waar nodig ook de nodige juridische werkzaamheden verrichten zoals het opnemen van contact met de wederpartij of een derde via e-mail of telefonie.

Om u adequaat advies te kunnen geven, stuurt u vooraf de voor uw zaak relevante documenten toe die wij bestuderen en waar nodig betrekken in het advies. Tijdens dit gesprek bespreken we ook of het noodzakelijk is dat wij u in het vervolg bijstaan, wat de duur van dit traject is en welke kosten daarmee gemoeid zijn.

Voor dit eerste adviesgesprek rekenen wij een vast tarief van € 223,14 (ex btw). Inclusief btw bedraagt het tarief voor het adviesgesprek € 270,-. Dit vaste tarief is inclusief kantoorkosten en eventuele verschotten zoals uittreksels die tijdens het adviesgesprek worden opgevraagd.

Alle werkzaamheden die tijdens het adviesgesprek worden uitgevoerd, vallen onder dit tijd tarief waaronder ook telefonisch contact met derden, opstellen van e-mails en jurisprudentieonderzoek. Het adviesgesprek vindt online plaats door middel van Zoom en duurt gemiddeld anderhalf uur.

Betalingsmogelijkheden

1. Betalen via iDEAL, creditcard of PayPal

In uw factuur treft u een link aan waarmee u eenvoudig kunt betalen. Uw betaling kan worden verwerkt via iDEAL, creditcard of PayPal. Nadat u geklikt heeft op de link komt u op de webpagina van onze betaaldienstverlener. U kiest uw gewenste betaalmethode.

Als u alle stappen heeft gevolgd, wordt het bedrag overgeschreven van uw bankrekening, creditcard of PayPal-account naar onze rekening. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden terwijl u verzekerd bent van een veilige betaling.

U kunt in geen geval een contante betaling doen. Het tarief voor het adviesgesprek wordt bovendien voldaan door overmaking via een Nederlandse of buitenlandse bankrekening.

2. Betalen via internetbankieren

U kunt het bedrag op uw factuur ook overmaken via internetbankieren. Wij kunnen echter sneller aan de slag gaan met uw zaak als u uw betaling doet via iDEAL, creditcard of PayPal omdat wij daarvan direct een bevestiging ontvangen.

 

Direct uw zaak aanmelden

Wilt u uw zaak aanmelden? Klik hier om uw zaak direct aan te melden.