Referenties cliënten

Referenties cliënten

Zeer goed en vakkundig geholpen.
de heer F.C.S. Malikmass
Ik raad het iedereen aan indien ze een goede advocaat nodig hebben.zeer professioneel!
mevrouw Y. Ozturk
Thank you for your thorough advice and clear explanation.
de heer H. el Khalladi
I am so grateful for your passion, dedication, and professionalism.Thank you so much! I appreciate the amazing legal work you did on my Behalf.
de heer S. Nadir Ali
Fijn intakegesprek gehad, gericht, duidelijk recht toe recht aan. Heeft veel kennis en weet je goed te adviseren. Aanrader👍
de heer Y. Argun
Heel goed geholpen
mevrouw E. Prasovic
Dienst als zeer positief ervaren. Erg veel van kunnen leren!
de heer Y. Bannany
Heeft mij van goed advies voorzien in mijn echtscheidingsprocedure. Nam zeer uitgebreid de tijd.
de heer Rachid Bouzamour
Heb hele goede ervaring met dit kantoor echt n topper Mr. J. EL Hannouche.
Said
Advocaat El-Hannouche heeft mij bij mijn twee medische zaken goed geholpen.Een professionele advocaat.Ik adviseer een ieder die hulp nodig heeft bij dit soort zaken.Een betrouwbare advocaat die kennis van zaken heeft.
mevrouw Y.O.
Top advies. ik zou altijd deze advocaat nemen. bedankt heer El Hannouche.
de heer M. Othman
Ik heb de voornaam van mijn dochter door El Hannouche laten wijzigen. Vanaf het begin en tijdens het proces zeer professioneel en vriendelijk geholpen. Doeltreffende communicatie waardoor onnodige kosten worden vermeden. Zeer tevreden over de dienstverlening en het resultaat. Aanrader!
de heer M. Al-Ati-Allah
Mr. El Hannouche heeft mij uitstekend advies gegeven. Professioneel en betrokken. De zaak waaraan wordt gewerkt heeft goede vooruitzichten. Ik ben zeer positief. Dank!
de heer P. Hohage
Een geweldig advocatenkantoor. De heer El Hannouche heeft mij met mijn echtscheiding fantastisch geholpen. Ben hem daar heel dankbaar voor. En kan u dit kantoor zeker aanbevelen. 💐💐💐💐💐
mevrouw J. Groenenberg
Advocaat El Hannouche heeft mij goed geholpen in mijn zaak. Ik heb veel informatie mogen ontvangen en heb nu een duidelijker beeld van mijn zaak en de mogelijke gevolgen. Ook heb ik het contact erg prettig ervaren. Bedankt!
Sabrine
Ik heb de dienstverlening ervaren als duidelijk, behulpzaam en realistisch. Ik heb ervaren dat u de situatie op veel momenten vanuit een objectieve invalshoek bekijkt, maar ook begrip toont voor de (moeilijke) situatie op zich. Als advocaat heeft u veel expertise in het vak en reikt u meerdere opties aan met diens gevolgen en slagingskans. Hiernaast vond ik het ook fijn dat u bereid was om mee te denken in verschillende situaties. Bedankt!
de heer I. Sihmidi
Ik zou met volle 100% dhr. El Hannouche aanraden!!! Zeer vriendelijk, professioneel en betrokken. Hij neemt de tijd om je zo goed en duidelijk mogelijk uitleg te geven. Ik ben hem daar heel dankbaar.
de heer Y. Lei
Voordat ik de heer mr El Hannouche persoonlijk benaderde voor hulp, heb ik indirect hulp gekregen via zijn artikelen op de website. Dit gaf mij houvast dat er wel een hoop bestaat in mijn situatie. Het was maar een sprankje hoop want in tegenstelling met de artikelen van de heer El Hannouche, kon geen enkel andere advocaat daarin vinden. Ik werd weer moedeloos van, dus heb ik dit keer mijn voorgevoel gevolgd om een advies gesprek met de heer El Hannouche inteplannen. Ik was verbijsterd hoe scherp en gestructureerd de heer El Hannouche werkt! Hij ziet mijn ingewikkelde situatie met zijn arendsogen op zoek naar een juridische mogelijkheid. Uitiendelijk kon hij het verborgen kans vinden waar alle andere advocaten niet kon vinden! Mijn advies voor de twijfelaars die op zoek zijn naar een uitstekende advocaat: volg je voorgevoel en laat je verrassen door de heer mr. El hannouche. Een adviesgesprek kan al wonderen geven.
de heer B. Barkah
De heer El Hannouche is duidelijk en hij luistert heel goed naar zijn cliënt.
de heer F. Mugisha
Meneer El Hannouchi heeft mij advies op maat gegeven. Ben hem dankbaar!
mevrouw H. Bahar
Dankzij dhr. El Hannouche heb ik meerdere resultaten behaald door zijn intensieve inzet! Nogmaals dank daarvoor. Het kantoor stondt altijd klaar voor me, zodra ik hen nodig had. - Duidelijke advies! - Service gericht! - Advies dat nodig is op het juiste moment, vooral de scherpte! Relatiebeheer is erg goed van dhr. El Hannouche. Vraagt zo nu en dan hoe het met mij gaat. Ondanks dat de zaak al meerdere jaren is afgerond. Zodra ik dhr. El Hannouche nodig heb in de toekomst, zal ik hem zeker direct benaderen. Weet dat hij altijd klaar voor me staat! Ik wens hem ook het allerbeste en succes! El Hannouche kantoor voor 5 sterren! Nogmaals bedankt voor alles.
G. Rib
Amsterdam
From the first consultation with J. Elhannouche I knew I could not have made a better decision than choosing him to represent me and I knew I was going to be guided by a professional and highly competent attorney. He ALWAYS kept my children and their best interest his primary focus and was always helping to avoid unneeded conflicts. He also maintained professionalism at all times, but still expressed empathy and encouraged me to see the big picture so I could work through issues without unnecessary conflict. Throughout the entire process I was always well informed, my phone calls promptly returned and all my questions and concerns were addressed. He handled my situation with the utmost integrity, intelligence, knowledge of the law, sharp instincts, ability to understand the complexities of the situation and stayed focused on what is most important. Honestly I wish I can give more than 5 stars 👍🏻. Thanks
mevrouw H. Sabri
Amsterdam
Ik heb de voornaam van mijn dochter door El Hannouche laten wijzigen. Vanaf het begin en tijdens het proces zeer professioneel en vriendelijk geholpen. Doeltreffende communicatie waardoor onnodige kosten worden vermeden. Zeer tevreden over de dienstverlening en het resultaat. Aanrader!
de heer M. Al-Ati-Allah
Utrecht
Deskundig en succesvol.
de heer E. Bonestroo
Nunspeet
Ik wil u heel erg bedanken voor uw inzet en hulp tijdens mijn echtscheidingsprocedure. Met een goed resultaat waar ik zeer tevreden over ben. Ik wens u veel geluk en succes in uw verdere leven.
mevrouw K.B.
Utrecht
Ik wilde aangeven dat ik het erg spannend vond om voor het eerst een rechtszitting bij te wonen en niet te weten wat ik kan verwachten. Het was zo vertrouwd dat het leek alsof ik met mijn broer was! Dus hele grote complimenten aan dhr. El Hannouche voor zijn deskundigheid en goede hulp!!
mevrouw Rachida
Gouda
Luid en duidelijk!
de heer C. Durmus
Amersfoort
De algehele dienstverlening van Advocatenkantoor El Hannouche is uitmuntend. De communicatie verloopt helder, mr. El Hannouche is zeer goed bereikbaar en betrokken. Er werden tevens duidelijke afspraken gemaakt die te allen tijde werden nagekomen. Hier stond tegenover dat ik als cliënte vlot en actief meedacht.
mevrouw Chahida
Leiden
Ik heb een goede ervaring gehad met Advocatenkantoor El Hannouche. Mr. El Hannouche was zeer attent, had veel begrip voor mijn situatie en leefde en dacht duidelijk met mij mee. Afspraken werden ook altijd netjes nagekomen. Als er werd beloofd dat ik zou worden teruggebeld, dan gebeurde dat ook.
de heer B. de Leeuw
Bodegraven
Ik ben goed geholpen door mr. El Hannouche. Mr. El Hannouche is sympathiek en tegelijkertijd zeer professioneel. Hij heeft mij dan ook voorzien van goed en passend advies.
de heer Khalid el Bakali
Amsterdam
Ik ben 100% tevreden over Advocatenkantoor El Hannouche. Het betreft een zeer eerlijk en transparant kantoor, waarbij communicatie altijd helder verloopt. Ik zou Advocatenkantoor El Hannouche zeker aanraden.
de heer Ali Sakli
Amsterdam
Vanuit mijn zeer tevreden en goede ervaring (4 zaken bij Dhr. El Hannouche gehad) vind ik de Dhr. El Hannouche een advocaat die naar je luistert, begrijpt, ondersteund en die het maximale uit de zaak weet te slepen. Het personeel is vriendelijk en wanneer de terugbel belofte wordt gedaan, dan gebeurd dat ook, communicatieverkeer is prima!
mevrouw H. Bouhou
Leiden
Mr. El Hannouche heeft zich 100% ingezet voor mijn zaak. Hij heeft mij altijd goed op de hoogte gesteld van de ontwikkelingen in mijn zaak en de verschillende mogelijkheden. Hierdoor wist ik goed wat ik kon verwachten.
mevrouw Jaqueline
Deventer
Ik ben zeer tevreden over Advocatenkantoor El Hannouche. Ik zou het kantoor zeker aanraden binnen mijn netwerk.
de heer D. Benie
Utrecht
Doelgericht en klantvriendelijk! Prima dienstverlening, goede kennis en advies.
de heer C. Tsao
Den Helder
Toegankelijk en eerlijk naar beide partijen. Goed in bemiddelen en dacht goed mee in het zoeken naar oplossingen. Duidelijk over de gang van zaken omtrent de procedure.
mevrouw L.Z.
Amsterdam
Ik ben zeer tevreden over de heer El Hannouche en hoe hij mijn zaak met een positief resultaat heeft opgepakt en heeft behandeld. Hij is duidelijk in zijn communicatie en ik voelde me zeer geholpen.
mevrouw A. Sarehane
Maarssen
Nadat ik werd verrast met een hoge telefoonrekening vanwege telefoongesprekken met Advocatenkantoor El Hannouche, heb ik een klacht ingediend bij het kantoor. Terwijl veel kantoren hun (potentiële) cliënten in de kou laten staan nadat zij een klacht indienen, heeft meester El Hannouche mijn klacht op professionele wijze in behandeling genomen. Meester El Hannouche heeft de oorzaak van mijn klacht onderzocht en zijn best gedaan een passende oplossing te vinden. Ondanks dat het kantoor juridisch gezien niet in gebreke was, heeft het kantoor mijn telefoonkosten vanuit klantvriendelijkheid en ter wille van transparantie alsnog vergoed. Chapeau voor de eerlijke oplossing.
de heer S.I.H. Alsaadi
Diemen
Mr. El Hannouche heeft mij bijgestaan gedurende mijn echtscheidingsprocedure die anderhalf jaar heeft geduurd. Mijn ervaring met hem was zeer positief. Mr. El Hannouche reageert altijd heel vlot op e-mails en telefoongesprekken. Hij communiceert heel duidelijk naar de cliënt toe en voorziet je altijd van goede adviezen.
de heer J.A. Heikamp
Veenendaal
Uitstekende service!
de heer F.J.J. Witjes
Ingen
Mr. El Hannouche heeft mij in meerdere zaken bijgestaan. De kracht van mr. El Hannouche is dat hij zich goed inleest in het dossier en dat hij ook goed luistert. Hij is verder scherp en alert en speelt goed in op nieuwe ontwikkelingen. Wat ik ook prettig vind, is dat hij goed kan sturen om het doel van zijn cliënt te bereiken. Zeker in onderhandelingen met de tegenpartij heeft mij dat veel voordeel opgeleverd.
de heer C.C.W. Raven
Hilversum
Ik vind Advocatenkantoor El Hannouche accuraat en snel. E-mails worden heel snel beantwoord en afspraak is afspraak. Mocht er toch een keer wat zijn dan krijg ik netjes een terugkoppeling. Ik word goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen in mijn zaak en zo hoort het ook!
de heer H.J.J. Dijksterhuis
Nieuwe Pekela
Mr. el Hannouche is heel erg behulpzaam en betrokken. Hij reageert snel op de dingen en dat geeft mij een goed vertrouwen. Ik ben erg tevreden over mr. El Hannouche.
de heer E. van Hees
Amsterdam
Wat ik aangenaam vind aan mr. El Hannouche is dat hij veelzijdig is. Hij bekijkt de situatie zowel vanuit het juridisch/sociaal belang van de cliënt alsook vanuit de positie van de rechter. Hierdoor weet ik wat ik ongeveer kan verwachten in de procedure. Door zijn open en effectieve manier van werken ben ik bovendien ook veel wijzer geworden op juridisch vlak. Door zijn duidelijke uitleg en betrokkenheid is mijn situatie en belang snel helder geworden waardoor mijn situatie een soepel verloop kreeg. Verder zijn open communicatie en bereikbaarheid aspecten die ik zeer op prijs stel. Tevens kan ik te allen tijde een beroep doen op mr. El Hannouche. Opmerkelijk hierbij is dat hij altijd op de hoogte is van mijn situatie en de veranderingen.
mevrouw C. Bouhou
Leiden
Ik ben mr. El Hannouche zeer dankbaar voor zijn inzet en bijdrage aan het positieve resultaat in mijn zaak. Ik weet hem dan ook te vinden mocht ik ooit juridisch advies nodig hebben.
de heer A.B.
Oegstgeest
Vanaf dag één heb ik een goed gevoel bij Advocatenkantoor El Hannouche. Mr. El Hannouche is betrouwbaar en handelt adequaat en zorgvuldig. Voor vragen en opmerkingen kun je altijd bij hem terecht. Mocht ik in de toekomst wederom gebruik moeten maken van een advocaat, dan zal ik zeker weer mr. El Hannouche in de arm nemen.
mevrouw D.A.
Huizen
Ik ben zeer tevreden over de diensten van mr. El Hannouche. Hij is zeer duidelijk in zijn communicatie, komt zijn afspraken netjes na, denkt altijd een paar stappen verder in het proces. Zijn adviezen hebben mij enorm geholpen om anders te kijken naar mijn echtscheiding.
de heer R.L.
Amsterdam
Wat ik prettig vond aan mr. El Hannouche is dat je door zijn uitleg makkelijk de switch kunt maken van de echte situatie naar het juridisch plaatje zodat je ook goed kunt aangeven wat wel en niet wenselijk is. In mijn echtscheidingszaak was het bovendien een pluspunt dat mr. El Hannouche adviezen kon geven over de invloed van het Marokkaanse en islamitische recht op mijn zaak. Je kunt bij mr. El Hannouche jezelf zijn en dat maakt het contact laagdrempelig. Dat komt ook doordat hij goed bereikbaar is en snel terugkoppelt. Waar ik ook heel tevreden mee was, is dat de zaak heel erg snel was afgewikkeld.
mevrouw I.M.
Zeist
Tot nu toe het beste advocatenkantoor waar ik ervaring mee heb gehad.
de heer G. van G
Nijmegen
Ik heb mijn probleem voorgelegd aan mr. El Hannouche, waarna hij mij doorverwees naar een advocaat die volgens hem nog beter thuis was in het betreffende rechtsgebied. Dit getuigt van eerlijkheid en transparantie.
de heer S. Ahamri
MIV Assalam
Gouda
Ik ben super tevreden over de dienstverlening van Advocatenkantoor El Hannouche. Mr. El Hannouche werkt snel, correct en zakelijk.
de heer Tim Busscher
The Trademark Office
Amsterdam
Ik ben heel erg tevreden over de samenwerking. Los van het resultaat, heeft meester El Hannouche er alles aan gedaan om onze zaken zo goed mogelijk te behandelen. Hij heeft ons meegenomen in het traject en ons goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Daarnaast was hij vooraf heel duidelijk over de eventuele kosten. Hij was en is zeer toegankelijk en bereikbaar. We maken gezien het voorgaande nog steeds goed gebruik van zijn diensten.
mevrouw H. Salama
Aanpak Stukadoor
Zeist
In een zakelijk geschil heb ik vooral de inzet en scherpzinnigheid van mr. El Hannouche zeer gewaardeerd waardoor ik hem zeker zal aanbevelen wanneer ik in die positie kom.
de heer E.P. van Groningen
ego-your-brand
Amsterdam
Wat ik bijzonder vind aan mr. El Hannouche is dat hij professioneel, zakelijk en objectief is waardoor hij ook oog heeft voor de belangen van de tegenpartij wanneer dat nodig is. Op juridisch terrein is hij zeer vakkundig, hetgeen onder meer tot uitdrukking komt in de wijze waarop hij de feiten vertaalt naar de juridische werkelijkheid, zijn schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden en de wijze waarop hij de juridische argumentatie opbouwt. Dit alles heeft erin geresulteerd dat hij mijn zaak, met de feiten en juridische argumentatie in de hand, in vrij korte tijd heeft kunnen oplossen.
de heer E. Schijlen
Mr. E. Schijlen L.L.M. Civilist & Incassojurist
Breda
Advocatenkantoor El Hannouche heeft ons zeer deskundig, snel en naar tevredenheid geholpen in een zakelijk geschil. De juridische kennis, inzichten en kunde van mr. El Hannouche hebben ons bovendien een stevige juridische positie bezorgd tegenover derden. Mr. El Hannouche neemt de tijd om je verhaal juridisch te analyseren, beoordeelt vervolgens snel en accuraat je rechtspositie en geeft gevraagd en ongevraagd juridische tips om in het vervolg je juridische positie te versterken.
de heer Y. Konuksever
SDK Administratie & Advies
Amsterdam
Mr. El Hannouche is een advocaat die zijn cliënt door dik en dun bijstaat. In verschillende zakelijke geschillen heb ik dat mogen ervaren en ik beveel mr. El Hannouche dan ook van harte aan als advocaat voor zakelijke geschillen.
de heer D.A. Bruinekool
Bruinekool Minigraver Verhuur
Lelystad
Mr. El Hannouche verzorgt onze zakelijke contracten en incassowerkzaamheden. Hij is professioneel en vlot, maar neemt altijd de tijd om de ingewikkelde regels in duidelijke taal uit te leggen zodat je precies weet wat je te doen staat. Omgekeerd luistert hij ook goed naar de behoefte van ons als bedrijf. Mr. El Hannouche denkt bijzonder goed mee en geeft bruikbare adviezen waardoor wij verder kunnen professionaliseren. Met mr. El Hannouche als adviseur ben ik als ondernemer veel zelfverzekerder. Ook het vaste tarief is erg prettig omdat ik achteraf geen vervelende verrassingen kan krijgen.
de heer I. Miladinov
Diamond Films
Amsterdam
Wij hebben ervaring gehad met meerdere advocatenkantoren, maar voor ons springt Advocatenkantoor El Hannouche er voornamelijk uit vanwege de hoge reactiesnelheid. Telefoontjes worden direct beantwoord of we worden nog dezelfde dag teruggebeld. Als er een nieuwe ontwikkeling is in de zaak dan horen we dat meteen, met een pasklaar antwoord. Deze werkwijze geeft ons veel vertrouwen waardoor we ons kunnen richten op onze onderneming.
de heer A.I.S. Hefny en de heer M.I.S. Hefny
Snackbar Ma Baker Gebr. Hefny
Amsterdam
 

Referentie plaatsen

Bent u cliënt van ons kantoor (geweest) en wilt u ook een referentie (ook wel review) plaatsen? Klik hier om het evaluatieformulier in te vullen. Zo kunnen wij op de wensen van onze cliënten blijven inspelen en onze dienstverlening waar nodig verbeteren.