Referenties medewerkers

Referenties medewerkers en stagiairs

Deze stageplek beviel mij heel erg goed. Ik vond het erg leuk om verschillende werkzaamheden te verrichten. Het was enorm afwisselend en leerzaam. Ik vond het fijn dat ik verschillende cliënten te woord heb kunnen staan. Het heeft bijgedragen aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast heb ik veel geleerd over verschillende rechtsgebieden. Uiteindelijk voelde het echt alsof ik onderdeel uitmaakte van het team en vond ik het jammer toen de stage alweer voorbij was. Nogmaals bedankt voor de 10 leerzame weken!
Amina Kurbegovic
Student-stagiair Hogeschool Zuyd
Roermond
Nogmaals onwijs bedankt voor de afgelopen 20 weken! Ik heb zo ontzettend veel geleerd over het werkgebied en mijzelf.
Jeremy Kindt
Student-stagiair Hogeschool van Amsterdam
Grootebroek
Mijn scriptie en het eindgesprek zijn beoordeeld met een 8. De beoordeling is gedaan door mijn scriptiebegeleider en externe (hoogleraar aan de Vrije Universiteit Amsterdam). Ik wil u nogmaals bedanken dat u mij de kans heeft aangeboden om met dit interessante onderwerp aan de slag te gaan en voor het beantwoorden van alle vragen tijdens dit onderzoek.
Morsal Parwiz
Student-stagiair Hogeschool Inholland Rotterdam
Rotterdam
Binnen een periode van vier maanden heb ik heel veel geleerd! Wat ik fijn vond aan deze stage was de fijne werksfeer en de mogelijkheid om mij te ontwikkelen tot een goede jurist. Tevens kreeg ik goede begeleiding waarbij ik altijd aan de deur kon kloppen als ik ergens tegenaan liep.
Sharity Nelson
Student-stagiair Hogeschool van Amsterdam
Amsterdam
Jamal el Hannouche heeft mij de kans geboden om mijn afstudeeronderzoek te verrichten binnen het kantoor. Naast het verrichten van het onderzoek heb ik stagewerkzaamheden mogen verrichten. Het waren afwisselende werkzaamheden, waardoor ik een goed beeld heb gekregen van de rechtspraktijk als aankomend jurist. Tevens is er een leuke werksfeer op kantoor! Kortom, een hele leerzame periode.
Amal Nageeb Aziz
Student-stagiair Hogeschool van Amsterdam
Amsterdam
Een stage waar je kennismaakt met alle facetten van de advocatuur.
Thomas den Os
Student-stagiair Universiteit Utrecht
Utrecht
Ik vond het leuk om bij jullie kantoor stage te lopen omdat je de mogelijkheid krijgt om echt deel te nemen aan het proces (van advocatuur) zelf waarbij je veel leert en bijdraagt aan je eigen persoonlijke ontwikkeling.
Hatice Gezer
Student-stagiair Universiteit Utrecht
Utrecht
Binnen het kantoor zijn de werknemers zeer professioneel en sociaal. In de pauzes zat ik regelmatig met verschillende collega’s te lunchen en werd er gesproken over de rechtsgebieden op kantoor, hobby’s en vrije tijd. Op deze manier heb ik een collegiale band op weten te bouwen en hierdoor heb ik mijn stageperiode als zeer prettig ervaren.
Suraime Jap-Ngie
Student-stagiair Hogeschool van Arnhem en Nijmegen
Driebergen-Rijsenburg
Voor een periode van tien maanden heb ik stage gelopen bij Advocatenkantoor El Hannouche. Het kantoor biedt een prettige werksfeer en een enorme verscheidenheid aan werkzaamheden zodat constante uitdaging wordt geboden. Dank voor de leerzame ervaring en de fijne samenwerking!
Janine Verduijn
Student-stagiair Hogeschool Utrecht
Utrecht
Ik heb voor een periode van zeven maanden stage gelopen bij Advocatenkantoor El Hannouche. Ik was werkzaam als administratief juridisch medewerker. Tijdens mijn stageperiode heb ik veel kennis opgedaan en heb ik de mogelijkheid gekregen om mezelf te ontwikkelen. Ik ben Advocatenkantoor El Hannouche dankbaar voor de stagebegeleiding en de leerzame tijd!
Dunja Hosseini
Administratief juridisch medewerker ROC Midden Nederland
Utrecht
Bij Advocatenkantoor El Hannouche houd ik mij bezig met het schrijven van juridische artikelen en het analyseren van rechterlijke uitspraken. Wat ik fijn vind aan het schrijven van juridische artikelen bij Advocatenkantoor El Hannouche, is de vrijheid om te kiezen voor onderwerpen die dicht bij mij staan. Tevens biedt het schrijven van juridische artikelen mij de mogelijkheid om diverse vaardigheden te ontwikkelen. Als juridisch blogger bij Advocatenkantoor El Hannouche richt ik mij op het schrijven van blogartikelen voor een breed publiek, hetgeen mij erg aanspreekt. Veel advocaten en juristen schrijven meestal artikelen die alleen bestemd zijn voor vakgenoten, vol met jargon en lange zinnen. Na het schrijven van de artikelen, doe ik deze toekomen aan advocaat J. (Jamal) el Hannouche. Hij zet keurig de puntjes op de i, alvorens hij de artikelen publiceert.
Imad Guermiti
Juridisch blogger Advocatenkantoor El Hannouche
Amsterdam
Ik ben Advocatenkantoor El Hannouche dankbaar voor de kans om juridische blogs te mogen schrijven. Dit helpt mij om op een leuke manier mijn schrijfvaardigheid te verbeteren en om te leren antwoorden te formuleren op juridische vragen.
Nikta Kafai Rad
Juridisch blogger Advocatenkantoor El Hannouche
Nuenen
In september 2014 begon ik als student-stagiaire bij Advocatenkantoor El Hannouche. Na een korte tussenstop, mocht ik in september 2015 als jurist aan de slag bij Advocatenkantoor El Hannouche. Aangezien ik in mijn stageperiode al enorm veel mocht doen en overal bij betrokken werd, was ik dan ook benieuwd wat ik kon verwachten in mijn functie als jurist. Wat ik vooral fijn vond, is dat we vooraf bespraken wat het kantoor van mij verwachtte en welke verwachtingen ik van het kantoor had. Zo was het voor beide partijen helder waar we stonden en waar we naar toe wilden werken. Het fijne aan dit kantoor is dan ook dat er altijd aandacht is voor groei. Je wordt intensief begeleid en tussentijds beoordeeld, zodat er ruimte is om jezelf continu verder te ontwikkelen. Het werk was inhoudelijk erg afwisselend, nu het kantoor een algemene praktijk voert. Daarnaast varieerden de werkzaamheden ook in die zin dat het niet bleef bij het schrijven van processtukken alleen. Denk bijvoorbeeld ook aan het verzorgen van alle correspondentie, het telefoneren, het bewaken van termijnen, het beheren van de agenda en taken, het onderhouden van cliëntcontact, het afnemen van intakegesprekken, het bijwonen van zittingen en het schrijven van juridische blogs. Ik heb ook zelfstandig een zaak mogen bepleiten bij de bestuursrechter. Deze variatie in werkzaamheden maakt het werk niet alleen erg leerzaam maar ook uitdagend, waardoor je elke dag met plezier naar je werk gaat. Naast het verrichten van juridisch inhoudelijk werk, werd ik ook in de gelegenheid gesteld om student-stagiairs en andere collega’s in te werken en te begeleiden. Hierdoor ben ik bewuster van mezelf geworden en heb ik geleerd hoe ik het beste mijn standpunt kan overbrengen, hoe ik anderen kan motiveren om het beste uit zichzelf te halen en hoe ik taken kan delegeren. Deze vaardigheden zullen uiteraard van pas komen in mijn verdere carrière. Verder werd ik, net zoals alle andere collega’s bij Advocatenkantoor El Hannouche, intensief betrokken bij de verbetering van de werkprocessen en het ontwikkelen van beleid. Onze input werd altijd gewaardeerd. Tot slot vond ik het werken bij dit kantoor vooral leuk vanwege de werksfeer en de omgang met collega’s. Je kan bij dit kantoor jezelf zijn en dat is wel fijn aangezien je voor een groot gedeelte van je leven aan het werk bent. Kortom, ik heb een hele fijne tijd bij Advocatenkantoor El Hannouche gehad en raad het zeker iedereen aan om als student-stagiair of medewerker aan de slag te gaan bij dit kantoor en het zelf te ervaren.
Hamasa Osmani
Juridisch medewerker Advocatenkantoor El Hannouche
Utrecht
Als student-stagiaire bij Advocatenkantoor El Hannouche heb ik de kans gekregen om een tijd mee te draaien bij een klein maar veelzijdig kantoor. Vanaf het begin van mijn stage werd ik betrokken bij alle relevante werkzaamheden die een advocaat dient te verrichten. De stage bij Advocatenkantoor El Hannouche heeft ervoor gezorgd dat ik een duidelijk beeld heb gekregen van de werkwijze van een goed werkend kantoor. Kortom, indien je op zoek bent naar een leerzame stage met goede begeleiding ben je bij Advocatenkantoor El Hannouche aan het juiste adres.
Loubna el Ouardani
Student-stagiair Vrije Universiteit Amsterdam
Amsterdam
Een stage bij Advocatenkantoor El Hannouche heeft mij de gelegenheid geboden om intensief in aanraking te komen met de rechtspraktijk. Gedurende de stage heb ik schriftelijk, telefonisch en in persoon contact gehad met een veelheid aan actoren, zoals rechtbanken, cliënten, gemeenten, het Openbaar Ministerie en verzekeringsmaatschappijen. Daarnaast zijn mijn vaardigheden met betrekking tot het opstellen van processtukken en correspondentie er drastisch op vooruit gegaan, dankzij constructieve feedback die ik heb ontvangen naar aanleiding van verrichte werkzaamheden. Alle betrokkenen binnen het kantoor zijn uiterst professioneel en sociaal, wat de kwaliteit van de onderneming en haar diensten duidelijk merkbaar ten goede komt. Ik kijk terug op een aangename stageperiode vol leerzame ervaringen bij Advocatenkantoor El Hannouche.
Rick de Jong
Student-stagiair Universiteit Utrecht
Utrecht
Toen ik in maart 2016 begon met mijn studentstage bij Advocatenkantoor El Hannouche werd ik meteen in het diepe gegooid. Vanaf dag 1 was ik bezig met het schrijven van processtukken, het corresponderen met cliënten en het bewaren van overzicht in meerdere dossiers. Mijn stage zou aanvankelijk drie maanden duren, maar omdat ik er zo veel leerde en de werksfeer er zo prettig is, wilde ik graag drie maanden langer blijven bij dit dynamische kantoor. Dit was geen probleem en ik kreeg daarbij zelfs de tijd en ruimte om op het kantoor aan mijn scriptie te werken. Jamal el Hannouche heeft mij tijdens mijn stage goed begeleid. Hij is erg betrokken bij de stagiairs en stimuleert het volgen van onderwijs naast het lopen van de stage. Hij is vaak benaderbaar voor vragen en geeft veel feedback. Door middel van tussentijdse beoordelingen weet je als stagiair waar je aan toe ben en wat je verbeterpunten zijn. Tijdens een studentstage bij Advocatenkantoor El Hannouche krijg je te maken met veel aspecten van het beroep van de advocaat. Je werkt er met leuke collega´s en wordt in korte tijd klaargestoomd voor de beroepspraktijk. Kortom, een aanrader voor iedere rechtenstudent!
Joris Leertouwer
Student-stagiair Rijksuniversiteit Groningen
Zeist
Gedurende de laatste fase van mijn master heb ik bij mr. El Hannouche twee maanden stage gelopen. Een kantoor met een grote diversiteit aan zaken en juridische geschillen. Als stagiaire wordt je geconfronteerd met alle aspecten van een zaak, hetgeen erg prettig is. De werkzaamheden op het kantoor zijn in verschillende opzichten leerzaam. Zo ontwikkel je niet alleen juridische kwaliteiten door bijvoorbeeld het schrijven van processtukken als ook communicatieve en persoonlijke competenties. Alle aspecten van een baan als jurist en/of advocaat komen aan de orde. De heer mr. El Hannouche is een strikte begeleider doch kan hij altijd benaderd worden voor vragen. Vragen beantwoordt hij met veel plezier en daarnaast geeft hij vaak advies over hoe een kwestie het beste aangepakt kan worden. Door een goede samenwerking tussen collega’s en stagiairs streeft mr. El Hannouche ernaar het beste resultaat te bereiken.
Raquel Cardoso
Student-stagiair Radboud Universiteit
Veenendaal
Tijdens mijn stageperiode van twee maanden bij mr. El Hannouche heb ik een leuke en leerzame tijd gehad. Op het kantoor komen veel verschillende rechtsgebieden aan de orde, waar je als stagiair heel intensief aan mag meewerken. Zo heb ik verschillende processtukken mogen schrijven, mocht ik mee op zitting, heb ik een artikel geschreven en onderhoud je het contact met cliënten. Voor mij was dit mijn eerste stage in de advocatuur waarvoor ik het recht alleen maar kende uit de boeken. Doordat je op dit kantoor juist aan veel inhoudelijke dingen mee mag werken, en niet slechts administratieve taken krijgt, krijg je een heel goed beeld van wat het recht in de praktijk inhoudt. Ook heb ik de sfeer op kantoor als positief ervaren, deze is informeel en meedenken wordt ook gewaardeerd. Kortom een aan te raden stageplek voor iedere rechtenstudent.
Laura Pietersen
Student-stagiair Universiteit Utrecht
Utrecht
De heer El Hannouche heeft mij de kans geboden om mijn afstudeeronderzoek te verrichten binnen het kantoor. Als begeleider was hij erg betrokken bij het onderzoek en ik kon hem ondanks alle drukte altijd benaderen voor vragen of om consultatie. Mijn stage is een hele leerzame periode geweest. Als stagiair wordt je snel betrokken bij het dossierbeheer en leer je een dossier van begin tot eind als een echte jurist te behandelen. De afwisselende werkzaamheden hebben ervoor gezorgd dat ik iedere dag iets nieuws leerde. Ik kreeg steeds meer zelfstandigheid en naar mate de tijd verstreek, wist ik bijvoorbeeld zelf wat de vervolgstap in een zaak was. Ik heb een goed beeld gekregen van de praktijk. Het kantoor biedt een intensief leertraject voor gemotiveerde studenten aan, waardoor ik buiten mijn onderzoek mezelf continu heb kunnen ontwikkelen en mijn juridische vaardigheden heb verbeterd. Mijn stage was een ultieme voorbereiding op de beroepspraktijk en ik zou het daarom elke rechtenstudent aanraden.
Marwa Elfeky
Student-stagiair Hogeschool van Amsterdam
Amsterdam
Vanaf februari 2016 tot en met april 2016 heb ik met veel plezier stage gelopen bij Advocatenkantoor El Hannouche. Dit kantoor voert een brede rechtspraktijk, waardoor ik met verschillende rechtsgebieden in aanraking ben gekomen. Als stagiaire kreeg ik vanaf het begin veel verantwoordelijkheden. Je wordt al snel betrokken bij de dagelijkse gang van zaken waardoor ik vanaf dag één veel heb geleerd. Van het aanmaken van een dossier tot het schrijven van een processtuk, alles kwam aan de orde! Door het verrichten van deze uiteenlopende werkzaamheden heb ik een goed beeld gekregen van de advocatuur en heb ik me op juridisch vlak zeker weten te ontwikkelen. Daarnaast krijg je door af en toe mee te gaan naar zittingen e.d. ook het een en ander mee uit de praktijk. En niet onbelangrijk, de sfeer op kantoor heb ik als zeer prettig ervaren. Kortom, een hele leerzame periode en een waardevolle ervaring!
Tessa Priem
Student-stagiair Universiteit Utrecht
Utrecht
Stage lopen bij Advocatenkantoor El Hannouche houdt in dat je met alle facetten van de praktijk te maken krijgt. Ik heb dit als zeer leerzaam ervaren. De heer El Hannouche heeft een scherp oog en kan zijn stagiaires goed inschatten. Hierdoor word je uit je comfortzone gehaald om jezelf net wat meer te ontwikkelen. Wat ik vooral heb geleerd, is het managen van verwachtingen van cliënten en de waarde die stukken in de praktijk hebben. Daarnaast krijg je inzicht in de werkwijze van verschillende andere partijen (het OM, de gemeente etc.). Als je goed zelfstandig kunt werken en allround inzetbaar bent, is dit de ideale leerschool. Je krijgt met alle rechtsgebieden te maken en met verschillende soorten cliënten. Ook werk je aan dossiers, op alle mogelijke momenten. Zo maak je een nieuw dossier aan en een uur later ben je met een ander dossier bezig en schrijf je een processtuk. Vanaf dag 1 krijg je verantwoordelijkheden en word je volledig betrokken bij de dossiers. De sfeer op het kantoor is informeel. De collega's heb ik als bekwaam en toegankelijk ervaren. Ik heb het ook altijd fijn gevonden dat er ruime mogelijkheden waren om mee te denken. Zowel over inhoudelijke onderwerpen, als over praktische zaken in het belang van het kantoor.
Lorenzo Bicker
Student-stagiair Vrije Universiteit Amsterdam
Maarssen
Mijn stage bij Advocatenkantoor El Hannouche was een perfect begin van mijn juridische carrière. De heer El Hannouche geeft altijd op een professionele manier kritiek en feedback maar houdt de sfeer op kantoor informeel. Ik heb veel geleerd over het juridisch jargon en over de inhoudelijke zaken die de heer El Hannouche op zijn kantoor behandelt. Vooral heb ik geleerd om zelfstandig te werk te gaan. Je krijgt namelijk heel veel vrijheid in je werkwijze. Het was super om stage te lopen bij Advocatenkantoor El Hannouche en ik zou dit advocatenkantoor aan iedere juridische student aanraden.
Nisrien Lkoundi
Student-stagiair Universiteit Maastricht
Heerlen
De stage bij Advocatenkantoor El Hannouche was een leerrijke en leuke ervaring. In een korte periode heb ik mezelf kunnen ontwikkelen als jurist. De heer El Hannouche heeft mij de mogelijkheid gegeven om kennis en ervaring op te doen op het gebied van letselschade, hetgeen ik graag wilde. Ook heb ik gedurende deze stage geleerd om zelfstandig te werken. Het leuke aan deze stage is dat het kantoor gespecialiseerd is in verschillende rechtsgebieden waardoor de werkzaamheden afwisselend en dynamisch zijn. Ik mocht dan ook verschillende concept processtukken en artikelen schrijven. Zo kun je als student ontdekken welk rechtsgebied het meeste bij je past. Met de goede begeleiding van de heer El Hannouche en de verschillende werkzaamheden heb ik een zeer leerrijke stageperiode gehad.
Anuja Patanadin
Student-stagiair Universiteit Utrecht
Zwolle
Mijn stage heb ik ervaren als een periode waarin ik mijzelf door de goede begeleiding van mr. El Hannouche heb ontwikkeld en heel veel kennis heb opgedaan. Zo heb ik bijvoorbeeld verschillende (juridische) vaardigheden weten te verbeteren en mijn kennis in het privaat, straf- en bestuursrecht verbreed en verdiept. De begeleiding sluit echt aan op jouw leerbehoeften. Door de vele inhoudelijke werkzaamheden die ik heb mogen verrichten, heb ik ook een goed beeld kunnen krijgen van wat het werken binnen de advocatuur daadwerkelijk inhoudt. Een stage bij Advocatenkantoor El Hannouche betekent een zeer leerzame stage binnen een werkplek met een goede sfeer.
Laura Hage
Student-stagiair Universiteit Utrecht
Gouda
In de laatste fase van mijn studie kreeg ik de kans om in de maanden januari tot en met april bij Advocatenkantoor El Hannouche een studentstage te lopen. Zo kreeg ik in korte tijd een goed beeld van de advocatuur, van de alledaagse praktijk van het kantoor en ontdekte ik welke rechtsgebieden mij liggen. Mr. El Hannouche zorgde ervoor dat mijn stageperiode soepel verliep. Ik mocht het echte werk doen bovendien. Zo mocht ik mee naar zittingen en nam ik deel aan besprekingen met cliënten. Daarnaast heb ik inhoudelijk aan zaken gewerkt; ik stelde notities, adviezen en conceptprocesstukken op en deed jurisprudentie- en literatuuronderzoek. Bovendien spande mr. El Hannouche zich ervoor in de stage tot een succes te laten zijn. Zo gaf hij altijd eerst aan wat de bedoeling van mijn werkzaamheden was en kreeg ik duidelijke instructies om de taken zo efficiënt mogelijk uit te voeren. Na voltooiing van de werkzaamheden kreeg ik ook altijd feedback op mijn werkwijze. Dit zorgde ervoor dat ik leerde van mijn fouten, zodat herhaling kon worden voorkomen. Al met al kan ik zeggen dat ik gedurende mijn stageperiode een stage met inhoud kreeg, met een unieke dosis vak- en mensenkennis. Ik heb in deze maanden ontzettend veel geleerd en ben blij dat Advocatenkantoor El Hannouche mij deze mogelijkheid geboden heeft.
Vildan Kutlu
Student-stagiair Vrije Universiteit Amsterdam
Houten
De afgelopen drie maanden heb ik met veel plezier stage gelopen bij Advocatenkantoor El Hannouche. In dit kleinschalig kantoor, dat groot denkt, heb ik de veelzijdigheid van de advocatuur in de praktijk mogen ervaren. Hierbij kan gedacht worden aan het beantwoorden van de telefoon tot aan het maken van verschillende soorten processtukken. Daarnaast heb ik de mogelijkheid gehad om mee te gaan naar zittingen, artikelen te schrijven voor de website en intakegesprekken te voeren met nieuwe cliënten. Verder heb ik veelvuldig contact gehad met andere partijen zoals de advocaat van de wederpartij, de politie, het Openbaar Ministerie, de Raad voor de Rechtsbijstand, rechtscolleges, gemeentelijke instellingen etc. Tijdens mijn leerzame stage ben ik met diverse rechtsgebieden in aanmerking gekomen. Naast het privaat- en strafrecht hebben ook bestuursrechtelijke onderwerpen de revue gepasseerd. Deze diversiteit aan dossiers is mij erg bevallen. Ik heb mij gedurende de stage geen minuut verveeld door de diverse opdrachten die mij toebedeeld werden. De begeleiding door mr. El Hannouche was intensief, humoristisch en op zijn tijd streng maar rechtvaardig. Al met al heb ik tijdens mijn stage de ruimte en tijd gekregen om mij volop te ontwikkelen als student-stagiair binnen de advocatuur.
Jaouad Zaim
Student-stagiair Vrije Universiteit Amsterdam
Utrecht
Ik vond mijn stage erg leuk. Ik kreeg al snel een beeld van hoe het werk van een advocaat is. Ik heb veel geleerd en de collega's waren erg behulpzaam.
Marouane Ez-zarraguy
Administratief juridisch medewerker ROC Leiden
Alphen aan den Rijn
 

Referentie plaatsen

Ben jij medewerker of stagiair van ons kantoor (geweest) en wil je ook een referentie plaatsen? Stuur een e-mail met de referentie naar sollicitatie@elhannouche.nl.