Coaching voor advocaten

Coaching voor advocaten

Ons kantoor verzorgt naast kwaliteitstoetsing tevens coaching voor advocaten. Coaching is een leermiddel om te komen tot inzichten als het gaat om juridisch-inhoudelijke alsook niet-juridisch-inhoudelijke aspecten van het werk van advocaat. De individuele coaching is gericht op specifieke leerdoelen die in samenspraak worden geformuleerd in een coachingsplan.

Klik hier om u direct aan te melden

Hieronder geven we antwoord op de meest gestelde vragen. U kunt klikken op een van de vragen hieronder om direct het antwoord te lezen:

  1. Hoe werkt coaching?
  2. Wie is de coach?
  3. Wat zijn de kosten?

1. Hoe werkt coaching?

Onze coaching is een unieke combinatie van peer review en intervisie waarbij gewerkt wordt aan juridisch-inhoudelijke vraagstukken vergelijkbaar met peer review alsook ook niet-juridisch-inhoudelijke dilemma’s vergelijkbaar met intervisie. De basis voor de coaching vormt het coachingsplan dat in samenspraak wordt opgesteld aan de hand van het zogeheten GROW-model (Goal, Reality, Options, Will).

De eerste stap is het maken van een afspraak voor een intakegesprek. Aan de hand van dit gesprek worden de leerdoelen vastgesteld en wordt een coachingsplan opgesteld. Op basis hiervan worden ook de afspraken gemaakt voor de coachingsgesprekken waarbij wordt gewerkt vanuit het GROW-model.

2. Wie is de coach?

De coaching wordt uitgevoerd door coach, advocaat en mediator Jamal el Hannouche. Hij is door de Nederlandse Orde van Advocaten geregistreerd als intervisiebegeleider en reviewer.

Jamal is daarnaast begeleider van gestructureerd intercollegiaal overleg en advocaat-trainer voor de Beroepsopleiding Advocaten. Tot slot geeft Jamal regelmatig juridisch-inhoudelijke cursussen aan advocaten, tolken en vertalers.

3. Wat zijn de kosten?

De kosten voor het coachingstraject worden bepaald aan de hand van het intakegesprek waarin wordt bepaald hoeveel coachingsgesprekken zullen plaatsvinden op basis van de vastgestelde leerdoelen.

 

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor coaching door onderstaand formulier in te vullen. U ontvangt zo spoedig mogelijk een bevestiging van uw aanmelding met meer informatie.

de heermevrouw

Geef uw voorkeur op voor een datum en aanvangstijdstip voor het intakegesprek*:

captcha
Velden gemarkeerd met een * moeten worden ingevuld.
 

Aangeboden door: